Webinar: Den nye bogføringslov
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2022-09-01

Webinar: Den nye bogføringslov

0 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  12 anmeldelser

Dette er vores webinar vedrørende Den nye bogføringslov, som blev afviklet den 31. august 2022. Dette er dermed ikke et pointgivende kursus, men et tilbageblik på webinaret med spørgsmål fra deltagerne til slut.

 

Ny bogføringslov er vedtaget, og træder i kraft på forskellige tidspunkter, startende med 1. juli 2022, og træder gradvist i kraft til formentlig 2026. Dette webinar giver dig overblikket over ændringerne i bogføringsloven, samt ikrafttrædelsestidspunkterne. Der er sat 45 min. Af til webinaret og 15 min. til spørgsmål / debat.

Vi kigger bl.a. på:

  • Ny bogføringslov
  • Krav til tidsfrister for bogholderi
  • Krav om elektronisk opbevaring. Hvad vil det sige?
  • Krav om backup. Hvad vil det sige?
  • Krav til tilrettelæggelse af bogføringen.
  • Krav om beskrivelse af bogføringen og opbevaringen. Hvad skal det indeholde? Er der formkrav? Må man anvende en IT-systemleverandørs? Hvornår skal beskrivelsen foreligge?
  • Ikrafttrædelse. Loven træder i kraft på forskellige tidspunkter.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Den nye bogføringslov

ca. en time

Bjarne Aalbæk

Bjarne Aalbæk

Partner, stats.aut.revisor hos Faglig Afdeling

Bjarne Aalbæk er statsautoriseret revisor, og en meget anvendt underviser i revisorverdenen. Han arbejder i Actis Revisorer. Bjarne har beskæftiget sig med årsregnskabsloven siden 1992. Bjarne har en fortid i bl.a. FRR's sekretariatet som fagkonsulent på regnskab, og har været i FSR's udvalg for små og mellemstore virksomheder. Bjarne driver desuden Faglig Afdeling A/S, som skriver artikler om regnskab og udvikler værktøjer om regnskab mv. til revisorer. Artiklerne er gratis, men kræver registrering på www.fagligafdeling.dk.