Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2017-12-04
Ajour d. 2020-10-10

Typiske fejl i årsregnskaber

1 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  75 anmeldelser

Det vil på kurset blive gennemgået de typiske fejl i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskaber, men fokus på konkrete fejl, hvordan de opstår, samt konkrete eksempler på fejl og typiske faldgruber. De forskellige risici, som revisor skal være opmærksom på i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskaber, vil blive illustreret gennem eksempler, for at benytte kursets viden i praksis. 

Til sidst bliver de forskellige notekrav, som enten bliver overset eller ikke er fyldestgørende nok, gennemgået.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Typiske fejl i årsregnskaber

 

Vi vil gennemgå en lang række af de typiske fejl der kan opstå i arbejdet med indsendelsen af årsrapporter indsendt til Erhvervsstyrelsen. 

Der ses på regnskabspraksis og skønhedsfejl hvor der gøres brug af eksemplariske fejl til at give kursisten indblik i og kunne overveje hvori de selv mener fejlene kan være. Derudover ses blandt andet på ledelsesberetningen, generelt og i klasse B, medarbejderforpligtelser og manglende noteoplysninger.

ca. en time
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Niels Kristian Tordrup Mørk

Niels Kristian  Tordrup Mørk

Partner og Statsautoriseret revisor

Niels Kristian Tordrup Mørk er uddannet hos Piaster Revisorerne, men har i en treårig periode arbejdet som revisor i London, hvor han servicerede en række større danske koncerner med deres aktiviteter i Storbritannien.