Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2017-11-30
Ajour d. 2020-09-30

Revision og omsætning

2 kursustimer i Revisions- og erklæringsområdet

 -  90 anmeldelser

Revision af omsætning har fået et helt særligt fokus for revisorer siden området blev et fokusområde for kvalitetskontrollen, om området indeholder en del betydelige risici. På kurset får du praktisk anvendelige redskaber i form af eksempler, som kan bruges direkte i små- og mellemstore virksomheder. Du vil blive introduceret til, hvorfor revision og omsætning er interessant, og du vil lære at identificere væsentlige risici som følge af besvigelser, samt øvrige risici. Herunder også den konkrete gøren og mål, samt overvejelser og rette dokumentation og endeligt den rette revisionsoverbevisning.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Hvorfor er det interessant?

Ofte tænker vi at det er i udlandet at de store skandaler med fiktiv omsætning finder sted, men i Danmark har vi også haft vores ”andel” af skandalerne. Vi sætter her fokus på hvorfor området er interessant.
26 minutter

2.  Identifikation af væsentlige ricisi

Hvornår er omsætning og særligt besvigelsesrisikoen en væsentlig risici. Hvordan identificere vi den og hvilke påvirkningerne har det? Dette kommer vi godt omkring i del 2.
39 minutter

3.  Hvad skal gøre konkret?

Ofte kan vi få lange forklaringer om hvordan revision af omsætning skal håndteres. På kurset forsøger vi at komme helt ned på jorden og kommer omkring hvad der konkret skal gøres i forskellige eksempler.
25 minutter

4.  Afslutning og test

2 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Jonas Bødker-Iversen

Jonas Bødker-Iversen

Statsautoriseret revisor

Jonas Bødker­-Iversen er statsautoriseret revisor og har 14 års erfaring fra revisi­onsbranchen, hvor han har arbejdet med små som store kunder. De seneste år har Jonas primært fokuseret på SMV­ området og har en god erfaring med undervisning indenfor revisions­ og regnskabsområdet for SMV virk­somheder.