Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2018-01-15
Ajour d. 2020-09-30

Revision af koncernregnskaber

2 kursustimer i Revisions- og erklæringsområdet

 -  33 anmeldelser

Kurset omhandler SMV revisorer vedrørende revision af SMV-koncerner og er målrettet revisorer, der arbejder med dette. Kurset definerer, hvorfor koncernrevision er interessant, samt beretter om de vanskeligheder der kan være tilknyttet dette. Yderligere kommer kurset omkring de væsentligste forhold i forhold til revision af koncerner, herunder de overordnede overvejelser omhandlende ISA 600, samt hvordan dette gøres opperationelt og sættes ind i en kontekst, så det kan benyttes til hverdag. 

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Hvorfor er koncernrevision interessant?

Ofte tænker vi at det er i udlandet at de store skandaler finder sted, men i Danmark har vi også haft vores ”andel” af skandalerne. Jonas sætter her fokus på hvorfor området er interessant.
22 minutter

2.  Overordnede overvejelser i forhold til ISA 600

I denne lektion gennemgår Jonas alle væsentlige bestemmelser i ISA 600 herunder kommer omkring anvendelse af komponentrevisor, vurdering af væsentlighedsniveau og definering af betydelige komponenter, så du bliver klædt godt på til opgaven.
ca. en time

3.  Hvad skal gøres konkret?

Ofte kan vi få lange forklaringer om hvordan revision af koncerner skal håndteres. På kurset forsøger vi at komme helt ned på jorden og kommer omkring hvad der konkret skal gøres med udgangspunkt i en ”tjekliste”.
19 minutter

4.  Afslutning og test

4 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Jonas Bødker-Iversen

Jonas Bødker-Iversen

Statsautoriseret revisor

Jonas Bødker­-Iversen er statsautoriseret revisor og har 14 års erfaring fra revisi­onsbranchen, hvor han har arbejdet med små som store kunder. De seneste år har Jonas primært fokuseret på SMV­ området og har en god erfaring med undervisning indenfor revisions­ og regnskabsområdet for SMV virk­somheder.