Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2019-09-12

Investorfradragsloven

1 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  6 anmeldelser

Investorfradragsloven er en ny skattelov hvor man får mulighed for at få fradrag for sine investeringer, i mindre og nystartede virksomheder. Som rådgiver bør man derfor være opdateret på dette, så man kan rådgive sine klienter korrekt og kende de mest optimale investeringsmuligheder i mindre selskaber og nystartede virksomheder.

 

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Investorfradragsloven

Den nye lov om investorfradragsloven, er en lov der er kommet i stand i 2017, hvor der blev besluttet at man ville fremme investeringerne af mindre selskaber gennem et fradrag til investorerne. Man får derfor som investor et fradrag på de investeringer man foretager i mindre og nystartede virksomheder. 

Loven omfatter fuldt skattepligtige personer i Danmark, og det er derfor ikke muligt for selskaber at anvende denne lovgivning. Er man derfor en person der investerer, via sit selskab, i en nystartet virksomhed, kan man ikke benytte investorfradragsloven. 

Gennem lektionen vil der være en række eksempler og illustrationer, der viser virke af loven, samt hvordan man som privatperson kan benytte loven.

ca. en time
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Jørgen Frausing

Jørgen Frausing

Senior Tax Manager og partner hos TVC Advokater

Jørgen Frausing er revisor og arbejder primært med undervisning, markedsføring og rådgivning af revisorer. Jørgen blev ansat hos TVC Advokatfirma i 2010. Jørgen har tidligere været ansat som leder af afdelingen for Bikuben/BG Banks egne skatteforhold, Skattekonsulent i Foreningen Registrerede Revisorer og leder af Info-revisions skatteafdeling. Jørgen har været medlem af FSR's skatteudvalg og har en betydelig undervisningserfaring.