Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2020-10-27
Ajour d. 2020-10-27

Ejendomme i årsregnskabsloven

2 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  45 anmeldelser

Kurset har til hensigt og give en gennemgang af Årsregnskabslovens regler vedrørende ejendomme, og er opdelt i 2 blokke. Blok 1 vedrører investeringsejendomme og Blok 2 vedrørende de almindelige regler for grunde og bygninger.

Kurset gennemgår reglerne og viser nogle konkrete eksempler, der giver bedre forståelse for reglerne og herudover er der redegørelse for de særlige oplysningskrav ved ejendomme til dagsværdi.

 

Målgruppe

Kurset er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurset kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området og virksomhedsejere samt bankfolk.

 

Kursusindhold

Vi gennemgår bl.a.:

  • Definitionerne af investeringsejendomme
  • Faldgruber hvis man benytter reglerne om investeringsejendomme
  • Notekrav til investeringsejendomme
  • Dekomponering af grunde og bygninger

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Investeringsejendomme

I den første lektion vil Niels gennemgå de generelle regler for investeringsejendomme, hvordan de klassificeres og de værdiansættelsesmæssige udfordringer i henhold til Årsregnskabsloven. Til sidst vil det blive eksemplificeret gennem et par fremsatte dilemmaer.

41 minutter

2.  Grunde og bygninger

I den anden lektion vil Niels tage dig igennem hvad de almindelige regler er for grunde og bygninger, som ikke er investeringsejendomme, i henhold til årsregnskabsloven. Der vil igen blive eksemplificeret med et par fremsatte dilemmaer.

22 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Niels Kristian Tordrup Mørk

Niels Kristian  Tordrup Mørk

Partner og Statsautoriseret revisor

Niels Kristian Tordrup Mørk er uddannet hos Piaster Revisorerne, men har i en treårig periode arbejdet som revisor i London, hvor han servicerede en række større danske koncerner med deres aktiviteter i Storbritannien.