Webinar - Den nye lejelov
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2022-05-26

Webinar - Den nye lejelov

0 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  4 anmeldelser

Dette er vores webinar vedrørende Den nye lejelov, som blev afviklet den 25. april 2022. Dette er dermed ikke et pointgivende kursus, men et tilbageblik på webinaret med spørgsmål fra deltagerne til slut.

Den 1. juli træder den nye lejelov i kraft, der forener lejeloven og boligreguleringsloven. Målet med den nye lovgivning er at skabe mere gennemsigtighed i relationen mellem lejer og udlejer. En del ændringer beror alene på sproglige præciseringer, men loven indeholder fx også nye regler med henblik på at styrke fremlejetagers rettigheder i fremlejeforhold.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Den nye lejelov

34 minutter

Knud-Erik Kofoed

Knud-Erik Kofoed

Advokat (H) og Partner hos NT Advokater

Knud-Erik Kofoed er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 1997 og har siden 1999 beskæftiget sig primært med forhold omkring fast ejendom. Han har stor erfaring inden for erhvervslejeretten, hvor han både arbejder med erhvervslejekontrakter, markedslejesager og andre dele af erhvervslejeretten. Derudover underviser han ejendomsmæglere og andre advokater i bl.a. markedslejesager. I 2002 erhvervede han en Master of Business Administration fra University of Cambridge, som har givet indblik og interesse i ledelsesmæssige og økonomiske forhold. Knud-Erik har arbejdet 9 år for Bech-Bruun og arbejder nu hos NT advokater, hvor han blev partner i 2008.