Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2017-06-12
Arkiveret

Virksomhedsskatteloven (archived)

0 kursustimer i

Den nye virksomhedsskattelov gennemgår de lovændringer, der blev vedtaget i 2014 og i 2016, hvor Folketinget vedtog ændringer til virksomhedsskatteloven, som skulle være et indgreb mod utilsigtet udnyttelse af virksomhedsordningen ved indskud af privat gæld m.v.

Lovindgrebet kan betyde en fremrykning af beskatningen, og at man ikke kan opspare sit overskud i virksomhedsskatteordning, hvorfor det er særdeles vigtigt, at man som rådgiver kender denne lov i detaljer.

Herudover skal der for indkomståret 2016 træffes beslutning om fra hvilket tidspunkt, lovændringen i 2016 skal træde i kraft, hvilket kræver et indgående kendskab til begge lovændringerne, så man kan hjælpe klienten med at træffe det rigtige valg.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  En introduktion til den nye lov

I den første lektion giver Jørgen en introduktion til den nye lov. Han kommer ind på reglerne om rentekorrektion, negativ indskudskonto og sikkerhedsstillelser.
ca. en time

2.  Sikkerhedsstillelser mv.

I Lektion 2 gennemgår Jørgen de andre forhold på hvornår man er ramt af sikkerhedsstillelser. Derudover gennemgår han hvornår en kaution er en sikkerhedsstillelse og på de undtagelsesregler og ikræfttrædelsesregler der findes på området. Til sidst gennemgår Jørgen spørgsmålet om hvilken ikræfttrædelsesregel man skal vælge på det nye lovkompleks og om man skal bruge den mulighed som hedder omvalg.
ca. en time

3.  Praktiske eksempler og beskatning

I den sidste lektion gennemgår Jørgen praktiske eksempler på hvordan man kan blive ramt af loven. Derudover vil der blive kigget på hvordan beskatningen forløber, hvis man har foretaget sikkerhedsstillelser og hvordan det påvirker den måde du hæver på og den måde du bliver beskattet.
33 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet