Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2023-07-13

Skab en kultur, der fastholder og tiltrækker medarbejdere

1 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  69 anmeldelser

Skab en kultur, der fastholder og tiltrækker medarbejdere - med FISH! som strategi

Dette kursus forklarer, hvad en virksomhedskultur er og hvordan du, kollegerne og ledelsen skaber den og breder den ud til alle medarbejdere. Jeres fællesskab kommer til at fungere ekstraordinært, når alle byder ind med deres udgave af de 4 forbundne praksisser ’Vær nærværende’, ’Leg’, ’Gør dem glade’ og ’Vælg din holdning’.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Introduktion

I denne første lektion bliver du præsenteret for virksomhedskulturens bestanddele og kommer godt i gang med de første skridt til din personlige kultur og din virksomheds kultur.

7 minutter

2.  Vær nærværende

Denne anden lektion handler om praksissen ’Vær nærværende’. Du får samtidig mulighed for at prøve praksissen med en kollega og i dit team.

7 minutter

3.  Leg

Denne tredje lektion viser, at ’leg’ er det som børn gør, når de lærer. Samtidig er ’leg’ det som voksne gør de eksperimenterer, samarbejder og – lærer. Prøv legen du ser i denne lektion med en kollega og i dit team.

7 minutter

4.  Vælg din holdning

Denne fjerde lektion forklarer, at du selv vælger dine reaktioner og holdninger. Du er altså din egen herre, så længe dine valg hjælper dig. Prøv at tale med en kollega og dit team om de valg I træffer i jeres samarbejde og på jeres møder. Se hvilke holdninger du kan vælge imellem.

6 minutter

5.  Gør dem glade

Denne femte lektion omhandler måden du hjælper kolleger og kunder på. Er du høflig eller går du længere og ’gør dem glade’? Prøv øvelsen med en kollega og i dit team.

6 minutter

6.  Til lederen

Denne lektion rummer inspiration til lederen og til ’Motivationschefen’. Gennemfør testen og beslut, hvad du skal gøre som dine medarbejderes leder. Det er lederens opgave, at medvirke til at skabe en kultur, hvor alle udfører opgaver som de nyder at udføre sammen med kolleger og kunder, som de nyder at tilbringe tid med.

8 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
575,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 1 måneder
Køb Bogholder (DKK 575,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Michael Meinhardt

Michael  Meinhardt

Motivational Coach

Michael har en særlig evne for at invitere og inddrage ledere og medarbejdere i at skabe den version af dem selv, der virkelig fungerer i dagligdagen. Han har leveret præsentationer om lederskab, leg, kreativitet og innovation, kundeservice og teamwork i en lang række lande, både i private og offentlige virksomheder. Fra Hofmarskallatet til spejderledere. Fra Færøerne til Minnesota. Fra en halv time til 4 dage. Fra 1 til 400 personer. Fra tårer til latter.