Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2017-08-10
Ajour d. 2020-09-30
Arkiveret

Revisors skriftlige erklæringer (archived)

0 kursustimer i

 -  1 anmeldelser

På kurset får du en gennemgang af revisors skriftlige erklæringer, herunder påtegninger generelt, så du får et overblik i relation til påtegning og erklæringerne omkring lovggrundlag mv. Forbeholdene bliver gennemgået, dvs modifikationen og konklusionen, samt fremhævelse af forhold. Der vil på kurset være en udvidet gennemgang og review med andre erklæringer - med og uden sikkerhed. Der findes mange typer af erklæringer - hvilket derfor kræver et godt overblik. Lovgrundlaget for review har nemlig flere muligheder, alt efter om man er selskabets afhængige eller uafhængige revisor. Afslutningsvis får du viden om de selskabsretlige erklæringer.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Indledning og overblik, herunder revisionspåtegninger

I den første lektion vil Claus Bonde give et indledende overblik over emnet. Han vil kigge på hvad der er vigtigt i relation til erklæringer og påtegninger. Endvidere vil Claus kigge lidt nærmere på selve revisionspåtegningen, dens opbygning og hvad der ligger i den.
40 minutter

2.  Modifikation af konklusion og fremhævelse af forhold mv.

I anden del vil Claus kigge mere på forbeholdende, dvs modifikationen og konklusionen. Ydermere vil han tage fat om det som i gamle dage hed supplerende oplysninger. I dag hedder det fremhævelse af forhold.
38 minutter

3.  Udvidet gennemgang, review og andre erklæringer

I tredje lektion vil Claus Bonde se på udvidet gennemgang og review, med andre erklæringer - med og uden sikkerhed. Der findes mange typer af erklæringer - hvilket derfor kræver et godt overblik. Lovgrundlaget for review har nemlig flere muligheder, alt efter om man er selskabets afhængige eller uafhængige revisor. Til sidst vil der bliver set på de selskabsretlige erklæringer.
ca. en time

4.  Selskabsretlige erklæringer

I den sidste lektion gennemgår Claus de selskabsretlige erklæringer. De selskabsretlige erklæringer er en samsurium af de tidligere gennemgået erklæringer - men udspringer alle af selskabsloven.
43 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Claus Bonde

Claus Bonde

Partner, Statsautoriseret revisor hos BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Claus Bonde er senior Partner og videnchef, statsautoriseret revisor hos BDO. Han har desuden stor erfaring med at underviser.