ReviNews Marts 2024
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2024-04-04

ReviNews Marts 2024

0 kursustimer i News

 -  1 anmeldelser

Velkommen til ReviNews - Revikursers nyhedskanal. Henrik Carmel er fast vært på programmet.

ReviNews vil bringe dig tættere på aktuel viden, brancheindsigter og praktiske råd, så man kan holde sig opdateret på branchens seneste trends og tendenser. Dette kan omfatte analyser, case studies og ny litteratur.

Anderledes fra efteruddannelseskurserne på Revi- og Advokurser, vil News-formatet ikke give efteruddannelsespoint, så vi har frihed til at udforske uden begrænsninger. Derfor kan vi tilbyde en kontinuerlig strøm af information og indsigter - hvor aktualitet er endnu mere i fokus!

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  ReviNews Marts 2024

ReviNews holder ikke pause i regnskabssæsonen, selvom antallet af nye love og regler heldigvis har været begrænset i marts måned. Denne gang kan du se et interview med statsautoriseret revisor Joan Gerdes Davies, som udover at være medejer af Svaneke-Revision også er direktør i Dinrevisor-samarbejdet. Joan fortæller os blandt andet om, hvorfor medlemmerne er gået sammen og hvad de vil og kan med deres samarbejde for at gøre livet som ansat og ejer af en mindre revisionsvirksomhed mere attraktivt. Du kan også møde Lars Hammer, der er seniorchefkonsulent i DI. Lars tager sig af DIs selskabsretslige interessevaretagelse, og har senest stået forrest i den danske alliance for at bevare A- og B-aktiemodellen. Lars kan også fortælle, hvordan tendensen til at regulere de største virksomheder ofte smitter af på de mindre.
 

ca. en time
Ubegrænset adgang til alle nyheder
Adgang til alle kommende nyheder
Betaling hver år
499,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb News (DKK 499,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Henrik Carmel

Henrik Carmel

Civiløkonom, cand.scient.adm. og Fagkonsulent hos Dansk Revision

Henrik har 20 års erfaring som fagkonsulent fra FSR, FRR og Erhvervsstyrelsen - siden januar 2022 som ansat i Dansk Revision-kædens faglige afdeling. Henrik var i en længere årrække skribent på "Din Revisor Informerer", og har også tidligere været medlem af Accountancy Europe´s Audit and Assurance Policy Group. Henrik interesserer sig for revision, regnskab, kvalitetsstyring, professionsregulering, revisoransvar og antihvidvask. Han er censor på cand.merc.aud.-studiet. Henrik er endvidere medejer af en lille IT-udviklingsvirksomhed, der udvikler kompakt og hurtig kryptografisk infrastruktur helt fra bunden. Medlem af Dansk IT´s udvalg for digitale virksomheder.