ReviNews Januar 2024
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2024-01-11

ReviNews Januar 2024

0 kursustimer i News

 -  9 anmeldelser

Velkommen til ReviNews - Revikursers nyhedskanal. Henrik Carmel er fast vært på programmet.

ReviNews vil bringe dig tættere på aktuel viden, brancheindsigter og praktiske råd, så man kan holde sig opdateret på branchens seneste trends og tendenser. Dette kan omfatte analyser, case studies og ny litteratur.

Anderledes fra efteruddannelseskurserne på Revi- og Advokurser, vil News-formatet ikke give efteruddannelsespoint, så vi har frihed til at udforske uden begrænsninger. Derfor kan vi tilbyde en kontinuerlig strøm af information og indsigter - hvor aktualitet er endnu mere i fokus!

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  ReviNews Januar 2024

Velkommen til ReviNews - Revikursers nyhedskanal. Henrik Carmel er fast vært på programmet. 

I denne udsendelse giver Henrik et kort nyhedsoverblik - herunder en ny udtalelse fra REVU om væsentlighed, vejledning fra Erst om måling af investeringsejendomme til dagsværdi, brug af udvidet gennemgang i klasse B samt den nye LCE standard. Henrik får gæst Ulla Margrethe Hansen i studiet til en snak om bogen "Told, Afgifter Og Moms - En introduktion til den indirekte beskatning i Danmark" (2023). Ligeledes er Steffen B. Jensen med på en onlineforbindelse til en snak om den nye bogføringslov og Multi-Regnskabs digitale bogføringssystem.

ca. en time
Ubegrænset adgang til alle nyheder
Adgang til alle kommende nyheder
Betaling hver år
499,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb News (DKK 499,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Henrik Carmel

Henrik Carmel

Civiløkonom, cand.scient.adm. og Fagkonsulent hos Dansk Revision

Henrik har 20 års erfaring som fagkonsulent fra FSR, FRR og Erhvervsstyrelsen - siden januar 2022 som ansat i Dansk Revision-kædens faglige afdeling. Henrik var i en længere årrække skribent på "Din Revisor Informerer", og har også tidligere været medlem af Accountancy Europe´s Audit and Assurance Policy Group. Henrik interesserer sig for revision, regnskab, kvalitetsstyring, professionsregulering, revisoransvar og antihvidvask. Han er censor på cand.merc.aud.-studiet. Henrik er endvidere medejer af en lille IT-udviklingsvirksomhed, der udvikler kompakt og hurtig kryptografisk infrastruktur helt fra bunden. Medlem af Dansk IT´s udvalg for digitale virksomheder.