ReviNews April 2024
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2024-04-30

ReviNews April 2024

0 kursustimer i News

 -  1 anmeldelser

Velkommen til ReviNews - Revikursers nyhedskanal. Henrik Carmel er fast vært på programmet.

ReviNews vil bringe dig tættere på aktuel viden, brancheindsigter og praktiske råd, så man kan holde sig opdateret på branchens seneste trends og tendenser. Dette kan omfatte analyser, case studies og ny litteratur.

Anderledes fra efteruddannelseskurserne på Revi- og Advokurser, vil News-formatet ikke give efteruddannelsespoint, så vi har frihed til at udforske uden begrænsninger. Derfor kan vi tilbyde en kontinuerlig strøm af information og indsigter - hvor aktualitet er endnu mere i fokus!

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  ReviNews 2024

Vi ser på en ny vejledning fra Erhvervsstyrelen om processen for et tilsynsbesøg, når Erhvervsstyrelsens hvidvasktilsyn melder sin ankomst. Er man godt forberedt på, hvad Erhvervsstyrelsens kontrollanter kigger efter,
bliver det nemmere at komme godt igennem et tilsyn. En ting er sikkert: Det kan nemt blive for sent at få tingene på plads, når først styrelsen har meldt sin ankomst.

Dagens gæst er Michael Klitvad, som er CEO i firmaet Special Risk, der bl.a. specialiserer sig i ansvarsforsikringer til revisorer. Henrik og Michael skal bl.a. tale om, hvad en god revisoransvarsforsikring skal indeholde, og om hvilke forsikringsskader der typisk opstår i revisionsbranchen samt, hvad du som revisor kan gøre for at undgå at få en professionsansvarsskade. Michael Klitvad har også et par andre tips med i tasken til forsikringer, som kan være relevante at kende til, både af hensyn til revisors egen forretning og når revisor rådgiver sine kunder. 

35 minutter
Ubegrænset adgang til alle nyheder
Adgang til alle kommende nyheder
Betaling hver år
499,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb News (DKK 499,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Henrik Carmel

Henrik Carmel

Civiløkonom, cand.scient.adm. og Fagkonsulent hos Dansk Revision

Henrik har 20 års erfaring som fagkonsulent fra FSR, FRR og Erhvervsstyrelsen - siden januar 2022 som ansat i Dansk Revision-kædens faglige afdeling. Henrik var i en længere årrække skribent på "Din Revisor Informerer", og har også tidligere været medlem af Accountancy Europe´s Audit and Assurance Policy Group. Henrik interesserer sig for revision, regnskab, kvalitetsstyring, professionsregulering, revisoransvar og antihvidvask. Han er censor på cand.merc.aud.-studiet. Henrik er endvidere medejer af en lille IT-udviklingsvirksomhed, der udvikler kompakt og hurtig kryptografisk infrastruktur helt fra bunden. Medlem af Dansk IT´s udvalg for digitale virksomheder.