Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2020-11-18
Ajour d. 2021-06-30

LinkedIn for Revisorer - Styrk dit netværk

2 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  11 anmeldelser

Kurset vil fjernet fra platformen juni 2024. 

LinkedIn – styrk dit netværk og dit brand

LinkedIn er et effektivt redskab. Især til at præsentere din faglighed, få overblik over dit netværk og blive fagligt opdateret. Sidst, men ikke mindst, er det en oplagt kommunikationsplatform for dig der gerne vil brande dig som vidensperson overfor (potentielle) kunder, kollegaer, fagfæller, samarbejdspartnere mm.

Du har sandsynligvis, som ca. 2,5 millioner andre danskere, allerede en LinkedIn-profil. Hvis du gerne vil have mediet mere under huden og bruge det mere aktivt i dit daglige arbejde, er dette kursus lige noget for dig. I løbet af 12 moduler får du konkret viden, inspiration og tips til hvordan du bliver mere synlig på LinkedIn. Samt hvordan du i højere grad kan bruge mediet som netværksredskab. Der vil også undervejs indgå en række reflektionsøvelser.

Selvom kurset er lavet til jurister, kan det sagtens bruges til dig, der er revisor, da pointerne er de samme uanset, hvilken faglighed du har. 

Da kurset ikke afsluttes med en test, er det helt op til dig, om du vil følge kurset slavisk, eller blot gennemgå de moduler som er særlig relevante for dig.

Invester op til 2 timer, som kurset samlet varer, og få konkret viden om, hvordan du kan styrke dit netværk og dit brand.

Kurset har fire overordnende formål:

  • At give dig konkret viden, så du kan få en skarpere LinkedIn-profil
  • Input til hvordan du kan bruge LinkedIn som netværksredskab
  • Konkrete fif til hvordan du kan påvirke din nyhedsvæg
  • Inspiration til hvordan du opnår synlighed ved at dele din viden

 

NB: I kursus henvender underviser Thorleif sig primært til jurister. Dette er udelukkende semantisk, og har ingen pragmatisk forskel revisorer og jurister imellem. 

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Modul 1 - Hvad er dit formål med LinkedIn?

I denne første lektion af LinkedIn kurset giver underviser Thorleif dig en introduktion til kursets rammer, samt forventningsafstemmer, hvad man kan få ud af at bruge LinkedIn som professionel jurist, advokat, m.v. 

8 minutter

2.  Modul 2 - Præsentation af LinkedIn

I anden lektion giver Thorleif et overblik over, hvad LinkedIn reelt set er, ligefra virksomhedens historie til dens forskellige brugergrupper, basis funktionaliteter m.v.

14 minutter

3.  Modul 3 - Indstillinger

I tredje lektion gennemgås LinkedIns basale indstillinger, og hvad betydning disse har for din brug af platformen. 

9 minutter

4.  Modul 4 - Kerneord og førstehåndsindtryk

Din profil på LinkedIn er dit billede udadtil. Derfor er det enormt vigtigt at vide, hvordan man opsætter denne, med mest mulig effekt. Alt dette lærer du at i denne lektion. 

18 minutter

5.  Modul 5 - Profilen; Erfaringer og Resultater

Som opfølgning til forrige lektion, gennemgår Thorleif nogle af hans erfaringer og resultater med at opdatere og opsætte en stærk profil på LinkedIn.

13 minutter

6.  Modul 6 - Forbindelser; Hvem og hvorfor?

LinkedIn er først og fremmest et professionelt netværk, hvorfor netværksdelen - eller, forbindelser - er alfa og omega for dets brug. Det lærer du mere om i denne lektion. 

9 minutter

7.  Modul 7 - Forbindelser; Hvordan?

Hvordan finder du de relevante forbindelser? Hvordan kontakter man dem på bedste vis, og hvordan passer du dem efterfølgende?

12 minutter

8.  Modul 8 - Få viden

LinkedIn er en ideel platform til at blive klogere; der er et væld af artikler, diskussioner m.v., og i denne lektion lærer du, hvordan du finder den viden der er relevant for dig.

12 minutter

9.  Modul 9 - Bidrag med viden; Formater

LinkedIn er drevet af en række algoritmer der gør, at jo mere man selv deltager, jo bedre bliver oplevelsen. Derfor er LinkedIn er fantastisk redskab til selv at vidensdele. I denne lektion vises der, hvordan man bedst muligt opsætter posts, artikler m.m. 

11 minutter

10.  Modul 10 - Bidrag med viden; Indhold

Som fortsættelse til foregående modul, gennemgås der her, hvad indhold du med fordel kan dele på LinkedIn. 

21 minutter

11.  Modul 11 - LinkedIn og Jura

Som du har fundet ud af nu, er LinkedIn en fantastisk platform for vidensdeling, markedsføring og meget meget mere. Der er dog nogle lovmæssige begrænsninger, som er gode at være klar over, før man går i gang.

9 minutter

12.  Modul 12 - Bagsiden af medaljen

Selvom LinkedIn giver dig rig mulighed for at udbygge dit professionelle netværk, er der også nogle potentielt mindre hensigtsmæssige konsekvenser af at bruge LinkedIn.

4 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
1.075,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Professional (DKK 1.075,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Thorleif Gotved

Thorleif Gotved

Chefkonsulent @ GotvedPR

Thorleif Gotved er en af Danmarks førende eksperter i brugen af LinkedIn. Han skaber professionelle relationer - rådgiver og underviser organisationer og individer i at bruge LinkedIn, skabe og vedligeholde professionelle relationer, skrive fagligt indhold samt karriereafklaring. Herudover underviser Thorleif også i GDPR, og gør en dyd ud af at gøre den tørre og komplicerede viden om GDPR nærværende og til at forstå via undervisning, medarbejderkampagner, artikler mm.