Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2020-03-31
Ajour d. 2020-09-07

Jet Reports

2 kursustimer i Revisions- og erklæringsområdet

 -  1 anmeldelser

Kurset er målrettet dig, som gerne vil i gang med brugen af Jet Reports eller blive bedre til at navigere i programmet. Der vil på kurset blive gennemgået de helt basale ting, som man skal vide for at kunne bruge programmet, og der fortsættes derefter til lidt mere avancerede funktioner og værktøjer, som NL, GL, tabelfunktioner og meget mere. 

Efter kurset vil du være i stand til at lave dine rapporter med data i Jet Reports. På trods af at programmet godt kan være lidt avanceret og svært til at starte med, så er det et fantastisk værktøj til at behandle data i. 

Kurset vil være delt i 7 lektioner, som bl.a. indeholder:

  • Introduktion til Jet Reports 
  • Jet Reports Browseren 
  • Jet Report Tabel Designer 
  • Jet Reports Filtre
  • .. og meget mere!

Kurset er praktisk orienteret, og der vil derfor være visuelle eksempler og gennemgange af de omtalte funktioner.  

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Intro til NL, NF og Jet Reports kommandoer

I første lektion vil der være en generel gennemgang af de kommandoer der findes til Jet Reports, som bl.a. er NL, NF og en række kommandoer i sække 1 og kolonnerne A og B. NL er den funktion der trække data ud, hvorefter man bruger NF funktionen som linker op mod NF funktionen, og der vil til sidst blive gennemgået en række funktioner som kan bruges til at skjule kolonner og rækker.

16 minutter

2.  Jet Reports filtre

Anden lektion fortsætter med hvordan man laver filtre med Jet Reports indstillingerne, lave filtre i NP funktionen, integrere filtrene i rapporten samt bruge de valgte filtre til at begrænse filtermulighederne. Der vil gennem lektionen være en række tips til værktøjer, som kan bruges til Jet Reports.

16 minutter

3.  NL kolonner, ark, sum og tæl

I tredje lektion vil der blive gennemgået hvordan man laver ark med NL funktionen, samt hvordan man også benyttet denne funktion til at lave kolonner, summer og tælle. Dette giver en mere detaljeret rapport, som er opdelt efter flere dimensioner.

14 minutter

4.  NL rækker i flere niveauer

Der vil i denne lektion blive fokuseret på, hvordan man laver rapporter med rækker i flere niveauer. Det kan f.eks. være hvis man har flere kunder, som hver har flere forskellige debetposter. Du kan selv følge med i eksemplet, ved at hente det medfølgende excel-ark, med eksemplet i. 

12 minutter

5.  Jet Reports GL funktionen

GL funktionen i Jet Reports står for General Ledger, som er en funktion der er skræddersyet til økonomifolk, da man kan bruge den til at lave udtræk af finansposter og budgetposter. Det bliver i eksemplet vist en klassiske økonomirapport, hvor man kan se månedens budget, månedens resultat, difference mellem resultat og budget m.m.

11 minutter

6.  Jet Reports Browseren

Lektionen vil omhandle Jet Reports Browseren, som kan lave et simpelt dataudtræk med rækker, kolonner og ark, samt definere favorit tabeller og felter. Ved brugen af Browser knappen, åbnes en guide, hvor man kan søge efter specifikke tabeller, hvis det er hvad man ønsker. Alt efter hvilken tabel man vælger, vil felterne ændre sig efter tabellens funktion.

7 minutter

7.  Jet Reports Tabel Designer

Sidste lektion omhandler Jet Reports Tabel Designer, som man bruger til at trække store mængder data ud med i sin database. Der vil i eksemplet blive vist et udtræk med mange poster, samt tage tilhørende stamdata med. Dataen vil efterfølgende blive bundet op på en Pivot Tabel.

15 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
575,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 1 måneder
Køb Bogholder (DKK 575,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Lars Hammersholt Petersen

Lars Hammersholt Petersen

Ejer og stifter af Benchmark IT ApS og LHM ApS

Lars Hammersholt Petersen har været administrerende direktør i Benchmark IT ApS siden 2015 og er desuden direktør i LHM ApS.