Introduktion til fintech
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2020-02-05
Ajour d. 2020-09-30

Introduktion til fintech

0 kursustimer i Revisions- og erklæringsområdet

 -  1 anmeldelser

 

På kurset får du et dybdegående indblik i hvilke digitale løsninger, du som revisor kan bruge til at give endnu bedre rådgivning til SMV’er om digitaliserede arbejdsgange. De digitale værktøjer kan lette de tidskrævende administrative opgaver forbundet med compliance, fakturering, bogføring og virksomheders finansielle udvikling.

På kurset bliver du introduceret til forskellige fintech-virksomheder, der alle har til formål at styrke den digitale omstilling i samarbejdet mellem den finansielle rådgiver og de danske små og mellemstore virksomheder.

Du vil på kurset møde virksomhederne: 

  • FarPay
  • CLA Reply
  • Grandhood
  • CrediWire
  • Kontolink

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Fremtidens digitalisering

Emnet for dagen er digitalisering, og der vil gennem kurset blive præsenteret en række case-virksomheder, som dagligt arbejder med digitalisering. 

Frederik Sandgrav, også kendt som den luddovne revisor, har lavet en løsning som sparer tid for hans kunder, så de kan bruge deres tid mere hensigtsmæssigt og på det der betyder noget: på rådgivning. For det handler om at effektivisere, mindre manuelt tastearbejde, så man fremtidigt kan være mere effektiv. Teknologien udvikler sig, men den har også været her i mange år. Så man skal også huske ikke kun at udvikle nyt, men også at udvikle og udnytte hvad vi allerede har, for ofte virker det næsten bedst allerede fra start. Dette og meget mere vil blive diskuteret på lektionen, hvor der også vil være en lang række eksempler på løsninger og muligheder inden for den teknologiske verden. 

7 minutter

2.  Case: FarPay

Direktør for FarPay, Samal Samuelsen, vil på lektionen snakke om digitalisering og automatisering af betalinger. Mange overførsler i virksomheder indebærer, at et menneske laver en manuel overførsel, men denne proces kan automatiseres. Digitalisering er ikke nødvendigvis automatisering, men det handler om at finde den rette løsning som hjælper din kunde bedst muligt. 

FarPay vil blive præsenteret på lektionen, samt hvad de tilbyder deres kunder.

6 minutter

3.  Case: Kontolink

Næste case er Kontolink, hvor fokus bliver på bilag samt den proces der er mangler. Det hører desværre til sjældenhederne at der er en god proces omkring bilag, og dette er især en stor udfordring for mange små virksomheder. Derfor kan man med Kontolink kombinere både ens billeder af billagene, med kontoudskrifter fra banken, så man nemt kan sammenligne og arbejde meget mere effektivt med dem. 

Lektionen fortsætter med hvordan der kan hjælpes med indbetalinger, samt den data der indsamles gennem Kontolink appen.

7 minutter

4.  Case: CrediWire

CEO for CrediWire, Nicholas Meilstrup, vil på denne lektion fortælle om hvordan man kan skabe en mere proaktiv rådgivning og skabe mere værdi mellem revisor og kunden ved gentagne rådgivninger. For det handler om at sætte sig selv i fokus, så man kan tilbyde de bedste løsninger for kunderne. Med CrediWire kan man se omsætningen år for år, men også måned for måned. Ved at have tallene mere løb ende, kan man hjælpe dem i de perioder hvor det er svært, og rådgive dem i deres mere lave perioder. Eller hvor der er nogle muligheder som man skal søge i disse perioder, så rådgivningen bliver mere relevant og tilpasset til branchen og virksomheden. 

På lektionen vil der være en gennemang af CrediWire, semt hvordan man bruger systemet.

8 minutter

5.  Case: Grandhood

På lektionen vil Victor Wolthers forklare om Grandhood, hvem de er, men også hvem deres løsning kan hjælpe. Grandhood nytænker den klassiske pensionsordning for SMV virksomheder, som ofte bliver glemt når det kommer til pensionsbranchen. I udlandet ser man en masse nye og mere digitale måder at tænke pension, hvilket har lagt et pres på det danske marked, samt hvordan man tænker pension herhjemme. Revisorerne og bogholderne oplever dagligt nye digitale værktøjer, som hjælper dem med at optimere og effektivisere deres tid, så hvorfor ikke også få en hjælpende hånd med pensionen? 

Lektionen vil indeholde en gennemgang af Grandhood, samt de services de tilbyder. 

20 minutter

6.  Case: CLA Reply

Henrik fra CLA Reply vil på lektionen gennemgå nogle af de basale principper og løsninger der findes, omhandlende anti-hvidvaskprocesser. Man modtager løbende oplysninger om sine kunder, og det kommer typisk fra forskellige adresser og i flere forskellige formater, og dette kan hurtigt ende galt. Derfor har CLA Reply optimeret denne proces, og sat sikkerheden i højsæde, for at sikre en digital løsning som giver mere tid til værdiskabelse.

På lektionen bliver appen gennemgået, hvordan man benytter den samt hvilke fordele man har med den digitale løsning.

7 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Essential (DKK 875,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
575,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 1 måneder
Køb Bogholder (DKK 575,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Frederik Kromann

Frederik Kromann

Adm. direktør og CGO hos Sandgrav Solutions

Frederik Kromann er uddannet i Datalogi & Økonomi fra CBS. Han har gennem årene både været økonomisk rådgiver og økonomichef i en række virksomheder. Han er nu direktør og CGO i virksomheden Sandgrav Solutions.