Hukommelsesteknikker
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2021-11-16

Hukommelsesteknikker

0 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  9 anmeldelser

Hukommelsesteknikker: Sådan husker du alt!

Kan du huske, hvad du skal på torsdag i næste uge? Kan du huske, hvornår jeres bryllupsdag er? Er du god til at huske navne? Selvom vi i disse tider bombarderes med information og selvom mange af os lever at at sælge viden, så er der mærkeligt nok aldrig rigtigt nogen, der har lært, hvordan man husker ting. 

På dette webinar vil du på en time blive introduceret til en særlig husketeknik (inklusiv en række praktiske øvelser), som du kan bruge fx. til...:

- at huske aftaler i din kalender, 

- at huske navne, 

- at huske paragraffer, 

- at huske årstal. 

Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan huske, og efter denne time vil du have nogle redskaber, du kan bruge resten af livet, både privat og arbejdsmæssigt, til at huske stort set alt!

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Hukommelsesteknikker

Nu skal vi lære om husketeknikker (a la Cicero – a la ”Anden”)! 

På en god times tid vil jeg lære jer nogle redskaber, som forhåbentlig kan komme jer til gavn resten af livet (særligt hvis I møder det med åbent sind).

Man kan bruge memoreringsteknikker til utroligt meget.

Praktik:

  • Sæt jer gerne et roligt sted, hvor I kan snakke højt, uden at det generer nogen.
  • Ha’ en blok papir og en kuglepen klar (alternativt et tomt Word-dokument åbent).

Brian Nygaard

Brian Nygaard

Cand.jur hos Brian Academy

Brian Nygaard er en erfaren foredragsholder og skribent. Han er tidligere advokat, men underviser nu på fuld tid. Hans varemærke er at undervise i kompliceret jura på en letforståelig måde. Han har udgivet mange juridiske bøger og underviser på ca. 80-100 kurser årligt og har gjort det de sidste mange år. Hans tre specialer er persondata, inkasso/retssager og forældelse.