Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2023-09-04

Fra Excel til AI fremtidens digitale revisor

1 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  96 anmeldelser

Hvordan kan du øge effektiviteten og automatisere rutinearbejde i erklæringsopgaver ved hjælp af teknologier som Robotic Process Automation (RPA), Chat Bots og Kunstig Intelligens (AI)?

På dette kursus bliver du grundigt introduceret til betydningen af værktøjer som RPA, Chat Bots og AI i forhold til dit arbejde som revisor. Efter kurset har du lært alt du har behov for at vide, for at komme i gang med at arbejde med teknologierne i din hverdag som revisor.

Kurset løser ikke den generelle ressourceudfordring i revisorbranchen, men kan hjælpe med at vise, hvordan du kan øge din kapacitet og produktivitet alene ved at frigøre eksisterende tid og ressourcer brugt på manuelle arbejdsopgaver.

Mål

Efter kurset har du en grundlæggende forståelse for, hvordan du kan bruge værktøjer som RPA, Chat Bots og AI til at forbedre og effektivisere revisionsprocessen. Du har lært om tre forskellige værktøjer, du kan anvende til at automatisere opgaver og forbedre kvaliteten. Derudover har du lært om de etiske og ansvarlige aspekter ved at bruge værktøjerne i dit arbejde.

Kursusindhold

Vi gennemgår bl.a.:

  • Hvorfor er det vigtigt at lære om RPA, Chat Bots og AI som revisor?
  • Hvad kendetegner teknologierne bag RPA, Chat Bots og AI?
  • Hvordan implementerer du RPA, Chat Bots og AI i din hverdag?
  • Hvilke gevinster og omkostninger er der forbundet med værktøjerne?
  • Hvilke risici og ansvarsområder skal du være særlig opmærksom på?

 

BEMÆRK

Der findes mange forskellige leverandører af både RPA, Chat Bots og AI. I introduktionen til de forskellige værktøjer nævnes flere forskellige leverandører. Eksempler på faktiske løsninger der demonstreres i kurset tager udgangspunkt i Microsofts produkter Power Automate Desktop og AI-builder.

 

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Introduction to Technologies

I denne lektion gennemgås hvorfor det er vigtigt at lære at gøre brug af automatisering i sit revisorarbejde og vi gennemgår hvad automatisering er for en teknologi.

22 minutter

2.  Implementation

I denne lektion kommer vi ind på de tre faktorer man bør overveje når man vil begynde at implementere mere automatisering, samt nogle gode råd inden man går i gang. 

9 minutter

3.  Risks and Responsibility

I denne lektion taler vi om de risici der kan være i forbindelse med implementering og kommer ind på, Compliance og IT-sikkerhed, Optimatisering i forhold til at automatisere, samt forandringsledelse.

12 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
575,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 1 måneder
Køb Bogholder (DKK 575,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
0,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 1 måneder
Køb Trial - Assistent / Bogholder (DKK 0,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Stine Høiberg Rasmussen

Stine  Høiberg Rasmussen

Co-founder og RPA teacher

Stine har siden 2015 implementeret RPA i mere end 50 offentlige og private firmaer. Hun er nærmest allergisk overfor overflødige processer og elsker at "tage robotten ud af mennesket". I sin implementering af RPA fokuserer Stine på at bygge bro mellem forretningens behov og teknologiske potentialer. Hun er sammen med sin mand co-founder og teacher i RPA både på YouTube og skræddersyet kurser.