Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2022-02-28

Digital tinglysning - Sletning af rettigheder i Tingbogen

2 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  14 anmeldelser

Dette kursus handler om digital tinglysning, hvor der på kurset vil blive gennemgået sletning af rettigheder i tingbogen. Det er et praktisk orienteret kursus, som gennemgår hvordan man helt lavpraktisk sletter, aflyser eller mortificerer rettigheder. Da dette kan foregå på flere måder, vil de alle blive gennemgået, så du kan finde den bedst passende mulighed til dine rettigheder. 

 

Kurset er delt i tre lektioner, som gennemgår pant og servitutter samt hvordan man sletter rettigheden på disse, Tinglysningslovens §20, mortifikation og meget mere. Der vil også løbende være eksempler samt adgang på tinglysningsportalen.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Tinglysningslovens § 20

Første lektion omhandler pant og servitutter, samt om disse skal slettes eller aflyses. Lektionen fortsætter med Tinglysningslovens § 20, og der vil være en gennemgang af dette på Tinglysningsportalen.

32 minutter

2.  Aflysning og relaksation

Anden lektion fortsætter med den praktiske del, og hvordan man går ind og opretter de forskellige anmeldelsestyper. Der startes med aflysning og relaksation, og fortsættes med  Tinglysningslovens § 20.

44 minutter

3.  Mortifikation

Sidste lektion omhandler kort mortifikation, som typisk er bortkone pantebreve. Mortifikation er typisk sidste udvej, hvis andre løsninger ikke er mulige. Der vil også blive vist hvordan dette gøres på Tinglysningsportalen.

 

16 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
575,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 1 måneder
Køb Bogholder (DKK 575,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Ulla Zurita

Ulla Zurita

Advokat hos Homann

Underviseren er Ulla Zurita, der er advokat og partner hos Homann Advokater. Ulla er endvidere ejendomsmægler og uddannet coach i organisationer. Ulla har undervist i ejendomshandel siden 1999 og i digital tinglysning siden 2009. Ulla er endvidere tovholder på flere netværk indenfor digital tinglysning. Ulla arbejder til daglig med erhvervs- og bolighandler, tinglysning, entrepriseret samt voldgifts- og retssager.