Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2023-12-20

ChatGPT og Kunstig intelligens med Brian Nygaard Oswald

0 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  2 anmeldelser

 

Kunstig intelligens (AI) udbredes for fuld damp i disse tider, og det er om at følge med, for ellers sakker man hurtigt håbløst bagud. Nogle mener, at kunstig intelligens er den største ændring/revolution i vores arbejdsliv siden internettet kom, hvilket nok ikke er helt skævt. 

 

På dette kursus får du en grundlæggende indføring i, hvad kunstig intelligens er, hvad det kan og hvad det kan blive brugt til. Vi kigger særligt på de tre chatbots (ChatGPT, Bard (Google) og Bing Chat (Microsoft) og kigger derudover på en række andre AI-programmer – ligesom du får inspiration fra andre branchers brug af AI og får et kig ind i krystalkuglen for, hvad fremtiden vil byde på AI-området. 

 

Meningen med kurset er at give dig nogle redskaber til, hvad du kan bruge kunstig intelligens til i dit arbejdsliv, samt hvordan du så gør det. Der vil således undervejs være en lang række øvelser, hvor du selv skal prøve det hele af, ligesom der vil være quizzer, praktiske demonstrationer og meget mere.

Kurset kan være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller alle andre – eftersom kunstig intelligens vinder indpas alle steder.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Hvad er kunstig intelligens?

I den første lektion vil Brian give et indblik i kunstig intelligens, dens udvikling og hvordan den kan påvirke arbejde og arbejdsmarkedet i fremtiden. Desuden gives et overblik over kursets indhold. 

ca. en time

2.  ChatBots

I denne lektion får du et grundig overblik over de tre mest brugte Chatbots - ChatGPT, Bard og Bing.  Du vil undervejs få arbejdsopgaver så du bliver tryg i brugen af chatbots.

ca. 2 timer

3.  MidJourney

I denne lektion ser vi på en af de brancher som er i gang med at blive revolutioneret af kunstig intelligens, nemlig billede-branchen. Brian Oswald vil i denn elektion vise hvordan man kan bruge Midjourney til hurtigt at generere billeder, både ud fra fotos men også blot en beskrivelse ud fra fantasien. 

27 minutter

4.  Tekst-til-stemme

I denne lektion gennemgår Brian Oswald hvordan man ved hjælp af en optagelse af en stemme kan få en kunstig intelligens til at bruge samme stemme til at læse høj fra anden tekst - og de problemer og muligheder det giver. 

12 minutter

5.  Tekst-til-video

I denne lektion ses hvordan AI kan skabe hele videoer baseret udelukkende ud fra tekst. Der gives undervejs en opgave så du kan blive bekendt med funktionen. 

9 minutter

6.  Microsoft copilot

Brian gennemgår og forklarer hvad en 'copilot' er i forhold til AI og hvordan Microsoft Copilot kan bruges og integreres i din Office pakke. 

5 minutter

7.  Microsoft Designer

I denne lektion viser Brian hvordan du kan bruge Micrsoft Designer til at lave logo'er, mødeindkaldelser og meget mere. Du vil igen få en opgave hvor du lærer at blive bekendt med programmet, og til sidst vil der være en lille Kahoot test. 

4 minutter

8.  Anvendelse af AI

I denne lektion giver Brian bud på hvordantre forskellige brancher, Advokatbranche, Håndværker-/byggebranchen, æÆldreområdet, kan bruge AI i deres arbejde og hvad de bør være opmærksomme på.

23 minutter

9.  Juridiske overvejelser

I denne lektion vil Brian gennemgå nogle af de juridiske overvejelser man bør have i forbindelse med at gøre brug af AI. Det gælder blanndt andet ophavsret- hvem har ophavretten til digte lavet af ChatGPT, og hvad bør man tænkte over i forhold til erstatningsret og AI?

23 minutter

10.  Intern AI-politik

I denne korte lektion kommer Brian ind på vigtigheden af at have nogle interne politikker vedrørende AI, og kommer med et par hurtige bud på hvordan de kunne se ud. 

5 minutter

11.  Hvad byder fremtiden?

I denn lektion gives en masse bud på hvordan vores dagligdag og samfund kan blive influeret og optimeret af AI længere ude i fremtiden.

17 minutter

12.  Øvrige programmer mv.

Brian viser kort nogle andre, mere niche programmer som kunne være interessante at undersøge og bruge 

6 minutter

13.  Afrunding

Til sidst tager Brian en kort afrunding af kurset og nogle pointer at tage med. 

3 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
1.075,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Køb Professional (DKK 1.075,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Brian Nygaard

Brian Nygaard

Cand.jur hos Brian Academy

Brian Nygaard er en erfaren foredragsholder og skribent. Han er tidligere advokat, men underviser nu på fuld tid. Hans varemærke er at undervise i kompliceret jura på en letforståelig måde. Han har udgivet mange juridiske bøger og underviser på ca. 80-100 kurser årligt og har gjort det de sidste mange år. Hans tre specialer er persondata, inkasso/retssager og forældelse.