Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2023-09-01

Byg din egen revisorrobot – Introduktion til Robotic Process Automation

0 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  16 anmeldelser

Kan man bygge en revisorrobot ved hjælp af Robotic Process Automation (RPA), der automatiserer manuelle revisoropgaver og frigør tid samt ressourcer til mere komplekse erklæringsopgaver?

På dette kursus gennemgår vi, alt du har behov for at vide, for at komme i gang med at arbejde med RPA i din hverdag som revisor.

Kurset løser ikke den generelle ressourceudfordring i revisorbranchen, men kan hjælpe med at vise, hvordan du kan øge din kapacitet og produktivitet alene ved at frigøre eksisterende tid og ressourcer brugt på manuelle arbejdsopgaver.

Mål

Efter kurset har du en grundlæggende forståelse for teknologien bag RPA samt hvordan du kan bruge robotter til automatisering af revisors opgaver. Du forstår hvilke opgaver, som kan automatiseres for at frigøre tid til mere komplekse og værdiskabende erklæringsopgaver i din hverdag.

Kursusindhold

Vi gennemgår bl.a.:

  • Hvad er RPA?
  • Hvorfor skal du anvende RPA til i din hverdag?
  • Hvilke kompetencer kræver det at arbejde med RPA?
  • Hvordan kommer du i gang med RPA i din hverdag?

 

BEMÆRK

Der findes mange forskellige RPA-værktøjer med hver deres fordele og ulemper. Dette kursus viser eksempler og tager udgangspunkt i Microsoft, samt deres RPA-værktøj Microsoft Power Automate Desktop (PAD). Basisversionen af PAD er inkluderet gratis i Windows licenspakken.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  What, Why, and Who of RPA

I denne lektion gennemgår vi den basisviden og begrebsforståelse man bør have omkring RPA. Desuden nævnes hvilke områder RPA kan bruges, og hvor det ikke kan.

20 minutter

2.  From Idea to Robot

Vi gennemgår de trin du bør gøre når du vil gå i gang med din egen atuomatiseringsproces. Hvert trin har nogle overvejselser man skal gøre sig i forhold til hvad det er man præcist vil med sin RPA og de omkostninger der er forbundet i det.

9 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
575,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 1 måneder
Køb Bogholder (DKK 575,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Stine Høiberg Rasmussen

Stine  Høiberg Rasmussen

Co-founder og RPA teacher

Stine har siden 2015 implementeret RPA i mere end 50 offentlige og private firmaer. Hun er nærmest allergisk overfor overflødige processer og elsker at "tage robotten ud af mennesket". I sin implementering af RPA fokuserer Stine på at bygge bro mellem forretningens behov og teknologiske potentialer. Hun er sammen med sin mand co-founder og teacher i RPA både på YouTube og skræddersyet kurser.