Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2019-10-30
Ajour d. 2020-09-24

Boligfinansiering

2 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  14 anmeldelser

På kurset om finansiering og boligkøb får du gennemgået den finansielle lovgivning, samt hvilke love der er tilknyttet hertil. Emne har en lang række subkategorier, som bl.a. omfatter funding af realkreditinstitutter, løbetider, hæftelsesforhold og kreditvurderinger. Da der er flere typer for finansielle virksomheder, vil der først blive specificeret den finansielle lovgivning for de enkelte typer. Yderligere vil lovgivningen omhandlende realkreditinstitutter blive gennemgået, samt hvilke regler realkreditinstitutter er underlagt. Yderligere vil de forskellige finansieringsformer blive gennemgået, herunder hvilken lovgivning der er gældende for de forskellige låneinstitutter. Gennem kurset vil der være en lang række forklaringer og eksempler i praksis, som alle er i perspektiv til rådgivers rolle.

Målgruppe

Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Lektioner

1.  Den finansielle lovgivning

Første lektion omhandler den finansielle lovgivning samt hvilke love der er tilknyttet hertil. Dette emner har en lang række subkategorier, som bl.a. omfatter funding af realkreditinstitutter, løbetider, hæftelsesforhold og kreditvurderinger. 

Da der er flere typer for finansielle virksomheder, vil der først blive specificeret den finansielle lovgivning for de enkelte typer. Yderligere vil lovgivningen omhandlende realkreditinstitutter blive gennemgået, samt hvilke regler realkreditinstitutter er underlagt. 

32 minutter

2.  Låneprodukter

Anden lektion vil se på afdragsprofiler, tilbagebetaling af lån, sammenligning af obligationslån og kontaktlån, realkreditlånstyper, boliglån i pengeinstitutter samt hvilke parametre man skal være opmærksom på, når man skal vælge en finansieringsform.

Der vil gennem lektionen være eksempler og udregninger, som vil give en mere praksis forståelse af begreberne. 

40 minutter

3.  Finansiering i praksis

Sidste lektion vil fokusere på hvordan finansieringen foregår i praksis, med særligt vægt på hvordan man kan bruge det i en rådgivningsmæssig situation. Introduktionsvist vil der være en overordnet gennemgang af lånesagsforløbet, hvorefter der vil være en mere detaljeret gennemgang af de forskellige elementer i forløbet, samt hvor man især har brug for en rådgiver. 

32 minutter
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
875,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 12 måneder
Prøv i en gratis periode
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Betaling hver år
575,00 kr. pr. måned
Bindingsperiode på 1 måneder
Køb Bogholder (DKK 575,00)
  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Susanne Nielsen

Susanne Nielsen

Direktør hos SusN Consulting

Susanne er uddannet Cand.jur. og er direktør hos SusN Consulting, samt forfatter til ”Håndbog i Boligfinansiering”.